WORKSHOP TAPAS

Meer workshops  >

<  Terug

WORKSHOP

In het Kookhuis draait alles om smaak en entertainment - koken, proeven en tafelen - maar ook de beleving speelt een belangrijke rol. Voor een leerzame kookworkshops of een teambuildings-avond voor uw bedrijf is de inspirerende omgeving van het Kookhuis een prachtige plek.

 

De locatie van kookstudio het Kookhuis is in alle gevallen exclusief voor u beschikbaar. Het gaat dus om besloten middagen of avonden. De capaciteit van de kookstudio is voor groepen van 10 tot 24 personen.

TAPAS

Na een jaar in Barcelona gewoond te hebben en overspoeld te zijn met de overheerlijk tapas van de stad, is het nu tijd om ze met jullie na te gaan  maken. Echte Spaanse Tapas en Mediteraanse hapjes worden met mooie verse producten bereid in de tapasworkshop.

 

De tapasworkshop van het Kookhuis omvat een heerlijke avond waar alles draait om lekkere kleine tapas-achtige gerechtjes. Niet alleen Spaanse gerechten, maar alle smaken rond de Middellandse zee komen aan bod. Er worden twaalf gerechten bereid met verse ingrediënten en pure smaken.

 

Alle niet-alcoholische dranken, koffie en thee en tafelwater zijn inbegrepen in de prijs.

De duur van de workshop is 4,5 uur. Groep vanaf 10 personen: €49,50 p.p. Optioneel: wijn/drankarrangement €14,95,- p.p.