Meer Workshops >

<  Terug

WORKSHOP MEXICAANS

WORKSHOP

In het Kookhuis draait alles om smaak en entertainment - koken, proeven en tafelen - maar ook de beleving speelt een belangrijke rol. Voor een leerzame kookworkshops of een teambuildings-avond voor uw bedrijf is de inspirerende omgeving van het Kookhuis een prachtige plek.

 

De locatie van kookstudio het Kookhuis is in alle gevallen exclusief voor u beschikbaar. Het gaat dus om besloten middagen of avonden. De capaciteit van de kookstudio is voor groepen van 10 tot 24 personen.

Mexicooooooo

“Fiesta Mexicana!” - Met je handen tortilla’s eten, romige guacamole tegen de ergste pittigheid en geurige kip uit de oven. De Mexicaanse keuken bevat ambachtelijke gerechten met spannende randjes. Verschillende soorten chilipepers met elk hun eigen toepassing, kip in chocolade en home-made tortilla’s. Er worden tijdens deze avond veel verse ingrediënten gebruikt om heerlijke gerechten te bereiden.

 

Alle niet-alcoholische dranken, koffie en thee en tafelwater zijn inbegrepen in de prijs.

De duur van de workshop is 4,5 uur. Groep vanaf 10 personen: €49,50 p.p. Optioneel: wijn/drankarrangement  €14,95,- p.p.