WORKSHOP AMUSE

Meer workshops >

<  Terug

WORKSHOP

In het Kookhuis draait alles om smaak en entertainment - koken, proeven en tafelen - maar ook de beleving speelt een belangrijke rol. Voor een leerzame kookworkshops of een teambuildings-avond voor uw bedrijf is de inspirerende omgeving van het Kookhuis een prachtige plek.

 

De locatie van kookstudio het Kookhuis is in alle gevallen exclusief voor u beschikbaar. Het gaat dus om besloten middagen of avonden. De capaciteit van de kookstudio is voor groepen van 10 tot 24 personen.

AMUSE

Oorspronkelijk werd een amuse tussen verschillende gangen door geserveerd. Het is als het ware een visitekaartje uit de keuken om de smaakpapillen op gang te brengen. Bij deze nieuwe kookworkshop van Het Kookhuis Rosmalen ligt de nadruk op klein. Geen overdadige hapjes, maar prachtig opgemaakte gerechtjes geserveerd op mooie kleine plankjes, schaaltjes, bordjes of glaasjes.

 

Er wordt op de avond zelf geruime tijd besteed aan het opmaken van de amuses. Zo kun je tegelijkertijd inspiratie op doen voor verschillende manieren van een gerecht serveren en de aankleding van de tafel. De recepten zijn creatief en toegankelijk, maar net zo geschikt voor een chique etentje of een trendy feestje.

 

Alle niet-alcoholische dranken, koffie en thee en tafelwater zijn inbegrepen in de prijs.

De duur van de workshop is 4,5 uur. Groep vanaf 10 personen: €49,50 p.p. Optioneel: wijn/drankarrangement €14,95,- p.p.