OP DE SPROkkelbosch

sinds 2006

In 2006 is het Kookhuis begonnen vanuit een hobby en passie voor koken. Ondertussen is het Kookhuis uitgegroeid tot een unieke kooklocatie en Kook(t)huis tot een professionele cateringservice. De prachtig groene en bosrijke omgeving inspireert tot het gebruiken van natuurlijke producten en ingrediënten, welke altijd de basis vormen van de gerechten die worden gecreëerd in het Kookhuis.

EEn recensie in smaakmagazine

“Tegen een decor van fris groene weilanden en imposante bomen ligt de locatie het Kookhuis.

Een kookstudio gevestigd in een van de karakteristieke schuren die behoren tot de woonboerderij van

Anne Pennings te Rosmalen”

 

- Smaak magazine, 2012

FOTOIMPRESSIE

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden van het Kookhuis omvatten uiteenlopende culinaire activiteiten, waarbij de passie voor koken en de liefde voor natuurlijke producten altijd centraal staan. Het Kookhuis is actief op culinair gebeid met diverse workshops, kooklessen, en catering.

 

Op dit moment worden er maandelijks kooklessen gegeven aan vaste kookgroepen onder begeleiding van diverse chefkoks. Het is mogelijk de locatie af te huren voor een kookworkshop of kookles voor een grote groep van 12 tot 24 personen. Dit zal ten alle tijden in samenwerking met een chefkok gebeuren, zodat de inhoud van de workshop en vakkundigheid in de keuken worden gewaarborgd. Het Kookhuis heeft relaties met verschillende chefkoks, waardoor er altijd een bijpassende kok kan worden gevonden.

 

Het Kookhuis is ook beschikbaar voor aanvragen van bedrijven of particuliere aangelegenheden. Om aan al uw wensen te kunnen voldoen worden deze aanvragen persoonlijk met u doorgesproken en afgestemd.

 

Sinds een aantal jaren heeft het Kookhuis ook een culinaire en verantwoorde cateringservice voor bedrijven en particulieren. Kook(t)huis is geïnspireerd door de prachtige gerechten die worden bereid in de kookworkshops en kooklessen in het Kookhuis en houdt zich sindsdien bezig met verse, gezonde en groene catering aan huis. Voor meer informatie over de mogelijkheden en gerechten kunt u kijken onder het kopje catering.

de kookstudio is van alle gemakken voorzien

Op de begane grond van de kookstudio bevind zich een stijlvolle professionele keuken voorzien van alle moderne keukenapparatuur en kookattributen welke nodig zijn om de meest prachtige en heerlijke gerechten te bereiden. In de keuken is ook een horeca-afwasmachine aanwezig en een zeer ruime koelkast.

 

Het eetgedeelte van de kookstudio is sfeervol en warm ingericht met een gezellige grote open haard, lange rij eettafels en een goed gevulde servieskast.

 

Op de begane grond is een mooie professionele keuken en een sfeervolle ruimte waar u gezellig bij de open haard met elkaar kunt eten aan een lange tafel. Op de eerste verdieping is er een aparte ‘borrelruimte’ waar u gezellig en comfortabel met een drankje de workshop kunt beginnen.

CONTACT

NIEUWSBRIEF

VOLG ONS!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Het Kookhuis Rosmalen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwbrief van Het Kookhuis Rosmalen!

Het Kookhuis Rosmalen is ook actief op Social media. Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest!

+31 628 985 651

info@kookhuisrosmalen.nl

Sprokkelboschstraat 5, Rosmalen

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

HET KOOKHUIS ROSMALEN- Officiele website, 2015

Ontworpen door RONT • ontwerp. Alle rechten voorbehouden.